Meer Groen? Gewoon Doen!

Meer groen? Gewoon doen? Rond je huis, straat of buurt kun je vergroenen. Kijk hier wat je zelf kunt doen.

 

 

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

Ik wil een groen thuis

Je eigen huis kun je zo groen maken als je zelf wilt. Ook als je geen tuin hebt zijn er tal van mogelijkheden. Denk aan meer groen op je balkon, op het dak, tegen de gevel of voor je huis.

 

Ik wil eten uit de tuin

Eten uit eigen tuin is lekker, gezond en helemaal niet zo moeilijk als je denkt. En als je het samen met je familie of andere Hagenaars doet is het ook nog eens heel gezellig! 

 

Ik wil een groene buurt

Loop jij vaak door je eigen buurt en denk je dan: Dit kan groener? Dan zijn er vast mogelijkheden! Zeker als je het samen doet. Dus steek die koppen bij elkaar en die handen uit de mouwen.

 

 
 
 

 

 

Groene voorbeelden uit de buurt

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Groene voorbeelden uit de buurt","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","twitterDisplayHeight":"800","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"164495"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 
 
 
 
Cookie-instellingen