Help jij een handje mee in de Scheveningse Bosjes op 12 november?

10-11-2022

Op zaterdag 12 november gaat de natuurwerkgroep Scheveningse Bosjes weer aan de slag om het bos wat mooier en gezonder te maken. Help jij een handje mee? Het wordt mooi weer dus meld je snel aan!

Klussen
De natuurwerkgroep gaat samen vrijwilligers aan de slag met het snoeien van boompjes zodat er weer ruimte wordt gemaakt voor andere soorten bomen en planten. De takken die vrijkomen worden gebruikt om ‘takkenrillen’ (omheining van takken) te maken. Ook wordt er onkruid weg gehaald zodat bepaalde planten meer ruimte krijgen om in het voorjaar weer te groeien. En er staan enkele mooie, oude ‘eikenstoven’ in het gebied die weer vrijgemaakt worden van onkruid en ander ‘opschot’. Kortom: genoeg te doen!

Aanmelden
Doe je mee? We starten om 10 uur en zijn rond 14.00 weer klaar. We verzamelen bij de werkpost van het gemeentelijk groenbedrijf aan de Ver Huëllweg, tegenover tennisclub De Bataaf. Zie hieronder een plaatje van de exacte locatie. Je kunt je aanmelden of een vraag stellen via onderstaande knop. Hopelijk tot dan!

Aanmelden

Locatie werkpost gemeentelijk groenbedrijf in Scheveningse Bosjes

 

Cookie-instellingen