De zon in de zee zien zakken

July 23, 2019 288 keer bekeken 0 comments

Voor hét ultieme vakantiegevoel: ga naar de Haagse zonsondergang kijken. Zoek een fijn plekje, ga er even goed voor zitten en de voorstelling kan beginnen. Iedere dag hetzelfde, maar toch altijd weer anders. Het blijft een van de mooiste natuurverschijnselen op moeder Aarde.

Het strand is uiteraard de beste plek om de zon in de zee te zien zakken. En gelukkig hebben we daar veel van in Den Haag. Van Kijkduin tot en met het Zwarte Pad. Ons favouriete deel om te genieten van een spectaculaire zonsondergang is het Stille Strand.

Lukt het niet om naar het strand te gaan? Zoek dan een hoog plekje of ergens waar je vrij uitzicht hebt en ga dan daar rustig genieten. Hoe je dag ook was, dit is vast een hele goede afsluiter. 

En andersom kan natuurlijk ook....de zonsopkomst is ook een van de mooiste natuurverschijnselen waar je volop van kunt genieten. Een supervroeg, maar ook superfijn begin van je dag. Al het leven ontwaakt en je ziet alles buiten opbloeien. Een van de beste zonsopkomsten zie je in Meijendel of het Westduinpark. En als je dan toch daar bent...laat je heerlijk verdwalen of ga vogels spotten

Bekijk hier ook onze andere tips om deze zomer meer naar buiten te gaan. Het vakantiegevoel is dichterbij dan je denkt!

0  Comments