Buiten eten

July 23, 2019 239 keer bekeken 0 comments

Waarom binnen eten, als het buiten kan? Ook als je in de stad werkt, kun je die bammetjes makkelijk meenemen en buiten op een bankje oppeuzelen. Of stap op de fiets en ga naar het dichtstbijzijnde stukje groen om te genieten van de frisse lucht en de rust om je heen. Dat eet veel lekkerder, toch?

Het mooie van buiten eten is dat je het bijna overal kunt doen. Heb je een lange dag op je werk? Vraag eens een collega mee naar buiten voor een korte lunchwandeling. Staat je hele week volgepland met allerlei vergaderingen? Ruil die saaie vergaderruimte in voor de buitenlucht. Vergaderen kan namelijk ook prima buiten. Net als eten. 

Wat dacht je van een picknick of een BBQ na je werk? Dat kan in Den Haag op meer plekken dan je wellicht denkt. Op het strand of in een van onze parken kun je heerlijk genieten. Als je alles netjes achter laat, mag je in principe overal in het Haagse Groen eten. Op de plekken waar het niet mag staat dit duidelijk aangegeven. Bij een BBQ zijn er wel een aantal spelregels, deze vind je in dit artikel.

Geniet van het buiten zijn....en eet smakelijk!

Bekijk hier ook onze andere tips om deze zomer meer naar buiten te gaan. Het vakantiegevoel is dichterbij dan je denkt!

0  Comments